‘Pipican’: El segon dels 4 projectes a votar

0
Espai de socialització de gossos a Santpedor
Espai de socialització de gossos a Santpedor

Una espai de socialització de gossos o ‘Pipican’ és la segona de les quatre propostes que els santpedorencs podran votar per decidir com invertir els 20.000€ dels pressupostos participatius (la setmana passada vam parlar de la zona d’autocaravanes).

Es tractaria d’una zona de 20×40 metres delimitada amb tanques, als descampats de darrere La Serreta,on els gossos podrien campar lliurement, jugar i fer les seves necessitats sense perill de molestar a ningú. Hi hauria una font d’aigua, zones d’herba i papereres distribuïdes per l’espai perquè els amos poguessin llençar-hi els excrements dels seus animals.

Aquesta iniciativa, en cas de ser elegida, està previst que anés acompanyada d’una campanya de sensibilització a tot el poble per motivar la gent a recollir les necessitats dels seus gossos, i no deixar-les a la via pública.

Aquest és el vídeo-reportatge sobre aquesta proposta que ha fet Joan Griera:

Recordeu que es podrà votar (una sola proposta) presencialment a partir del 18 d’abril i fins el 30 a l’ajuntament i a la biblioteca. A més, es podrà votar per correu electrònica a través del web de l’ajuntament El 2 de maig es farà el recompte a les 19:30h a la sala de plens de l’ajuntament de Santpedor.