Agermanament entre les Caminades Daurades de Santpedor i les Caminades Saludables de la Sagrada Família

0

Aquest mes de juny s’ha celebrat una caminada d’agermanament que ha aplegat els caminaires de Santpedor i els de la Sagrada Família de Manresa. Les caminades daurades s’organitzen des de la ciutadania i compten amb el suport del grup motor Santpedor fa Salut, el CAP i l’Ajuntament. De fet, estan inspirades en les sortides diàries que organitza el CAP Sagrada Família de Manresa amb l’associació de veïns.

La Sebastiana, de Santpedor, i el Vicenç, de Manresa, van organitzar el 5 de juny una sortida conjunta a mig camí de les seves rutes, de Manresa i Santpedor.  Posteriorment tots plegats van visitar el Centre Excursionista 2×2, l’entitat protagonista del mes. Com sempre van acabar amb un esmorzar de germanor entre les participants. Una experiència emotiva amb una gran satisfacció per part de tots els participants.

Les caminades daurades reuneixen persones de Santpedor interessades en anar a caminar cada dilluns al matí, amb sortida des de davant del CAP. Hi haurà dos grups, un de 5km i un de 10km i cada mes es finalitza la caminada amb un piscolabis i una visita a una entitat del poble.