Avui es celebrarà el segon ple d’aquest juliol

0

Serà de caràcter extraordinari, fet que no ha agradat a algun grup de l’oposició, i tocarà temes com l’alteració del termes municipals de Santpedor i Sant Fruitós o la multa a l’empresa encarregada de reformar Ca l’Arola.

Avui, dimarts dia 23, es celebrarà el segon ple de Juliol a Santpedor. Aquest es va acordar després que el dia 3 es votés el cartipàs i serà de caràcter extraordinari. Aquesta qualificació que no ha agradat a la CUP perquè implica que els grups fora de l’equip de govern no hi poden incloure ni propostes ni mocions. Aniol Vila, de la CUP Santpedor ha explicat “que el ple sigui extraordinari i no ordinari, ens afecta a tots perquè no podem fer la nostra tasca propositiva i fiscalitzadora que ens correspon com a oposició.”

D’altra banda, el ple té previst aprovar la modificació dels termes municipals de Santpedor i Sant Fruitós i, entre d’altres, la multa a l’empresa encarregada de reformar Ca l’Arola. Precisament aquest últim punt rebrà l’interès de Santpedor En Comú Podem. Jesús Puig, líder del partit, ha explicat a Ona Bages que formularan algunes preguntes per conèixer millor què ha causat el conflicte entre l’empresa i l’Ajuntament.

COMPARTIR