Convocatòria oberta per a la sol·licitud de la subvenció municipal d’arranjament d’habitatges, adreçat a persones grans i persones amb discapacitat i dependència

0

Del 8 al 21 de setembre es poden fer les sol·licituds al programa d’arranjament d’habitatges municipal de l’Ajuntament de Santpedor, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Es poden presentar sol·licituds presencialment a l’OAC de l’Ajuntament de Santpedor, al servei de Drets Socials.

Poden sol·licitar ajudes les persones empadronades a Santpedor de 65 anys o més, preferentment amb discapacitat igual o superior al 33% o en situació de dependència o de vulnerabilitat.
També les persones empadronades més grans de 80 anys que visquin soles o amb una altra persona gran.
I les persones empadronades menors de 65 anys amb necessitats especials per poder-se desenvolupar en el dia a dia a la seva llar.
Les ajudes es destinen a projectes que comportin: reformes bàsiques als habitatges que permetin garantir les condicions de seguretat, higiene i habitabilitat mínimes, afavorint l’accessibilitat i les condicions de vida de la persona dins de la llar; petites reformes d’adaptació funcional i/o la instal·lació d’ajudes tècniques als habitatges de les persones. I enguany també es destinaran a ajudes tècniques així com elements de desplaçament, de llit i per a la comunicació.