Dotze músics santpedorencs amenitzaran el vermut del diumenge 3 de maig

0
Cartell del concert organitzat per l'Ateneu Revifa.
Cartell del concert organitzat per l'Ateneu Revifa.

Anaïs Vila, Joel Díaz, Ferran Gallart, El Yuse, Moren’s Experience, Paul Brau, Agustí Justícia, Àuria Iglesias, Aniol, Guillem Ripoll, Manel López, Cel Giralt, Ramon Bonvehí i alguns convidats sorpresa més oferiran demà un concert en directe a les 12 del migdia. A més, es podrà seguir i comentar a les xarxes amb el hashtag #LAteneuACasa. Els músics, tocaran un parell de temes cadascun i es podrà seguir a través del canal de Youtube de l’Ateneu Ca La Teia, que havia d’estrenar un nou local durant aquest mes d’abril. Es tracta d’un projecte que havia arrencat amb el nom d’Ateneu Revifa.

La situació actual, però, els ha fet posposar la inauguració i, per tant, la tria definitiva del nom. En quant al concert, una de les seves organitzadores, Laura Rubio, explica que amb el concert posen en marxa idees que tenien per l’Ateneu de manera digital.

Tot i això, el concert no és una inauguració ni pretén promocionar aquest nou projecte que neix de l’antic Ateneu Ca La Teia. Rubio diu que per això no faran cap presentació abans que els músics comencin a tocar.

Quan la situació actual els permeti seguir amb el projecte de l’Ateneu Revifa, la idea és inaugurar-lo i decidir tant el nom definitiu com la distribució dels espais que hi haurà. Aquest nou local estarà al Carrer Núria, número 10.