La grossa de la Loteria de Nadal esquitxa Santpedor

0
Àlex Parra, propietari de l'administració de loteries Cal Torrabruna de Santpedor
Àlex Parra, propietari de l'administració de loteries Cal Torrabruna de Santpedor

L’Administració de loteries Cal Trompes de Santpedor ha venut dos dècims del 1er premi de la Loteria de Nadal, amb el número 03.347

El primer premi de la Loteria de Nadal ha caigut a Santpedor. Una petita part, però ha caigut. L’administració de loteria Cal Trompes ha venut dos dècims amb el número 03.347, que ha resultat ser la xifra agraciada. Cada dècim són 400.000 euros (20.000 euros per euro apostat).

Àlex Parra, propietari de l’administració de loteria, s’ha mostrat molt content i també una mica nerviós. I és que tot just fa poc més d’un any que va agafar les regnes del negoci. Els anteriors 33 anys hi havia Lluïsa Lladó al capdavant del negoci, però mai van entregar cap premi de la Loteria de Nadal, ni tampoc un de tan gros de cap altra loteria.

Als voltants de l’establiment hi havia un grup de gent, familiars del propietari, els anteriors propietaris, gent curiosa, i mitjans que es feien ressò de la notícia. Al llarg de la tarda alguns dels adortunats han passat a celebrar-ho a la pròpia administració de loteria i al bar Núria.

A banda de Santpedor, el primer premi ha caigut també, en major o menor mesura, en altres 13 municipis catalans.