El Lokal de la Vila compleix 10 anys

El Lokal de la Vila bufa espelmes aquesta setmana. El casal de joves fa 10 anys aquesta setmana i ho celebrarà organitzant activitats diàries des d’avui fins dissabte. Les prepararan l’encarregada del Lokal, Marta Sopena, i l’STAFF, un grup de joves que l’ajuda cada any a omplir l’agenda d’esdeveniments. Comptarà amb la col·laboració de l'Ajuntament.

0
Cartell del desè aniversari del Lokal de la Vila.

El Lokal de la Vila celebra aquesta setmana el seu desè aniversari. Per celebrar-ho, el casal de joves de Santpedor tindrà activitats diàries des de dimarts i fins dissabte.

El tret de sortida serà demà al Lokal de la Vila amb l’inici del Killer. Un joc que consisteix en tenir un objectiu, que és un altre jugador, i eliminar-lo amb diversos mètodes com, per exemple, enganxant un gomet al got on ha de beure o “clavant-li” una pastanaga a l’esquena. Les inscripcions ja són tancades i la tècnica del Lokal, Marta Sopena, ha explicat a Ràdio Santpedor que durarà més de dos mesos.

Marta Sopena, tècnica del Lokal de la Vila

Dimecres, els joves pintaran un mural i dijous grabaran un lipdub. La cançó, però, encara no se sap quina és i la triaran el mateix dijous votant entre els participants. Tot i que han sigut preseleccionades pels joves del Lokal, les cançons les podrà votar tothom qui participi. De fet, totes les activitats són obertes a qui vulgui participar.

Marta Sopena, tècnica del Lokal de la Vila

Divendres hi haurà un taller de pastissos que acabarà amb un sopar d’aniversari i, finalment, el dissabte a partir de les 6 de la tarda es celebrarà una batalla de galls.