El món del joc de Santpedor supera els 1100 visitants

El món del joc de Santpedor ha rebut 1129 durant els 8 dies que ha obert les seves portes. Aquest any, però, hi ha hagut diverses novetats: també es podia visitar els dissabtes i hi havia una nova zona a l’exterior del Pavelló.

0
Un taller de percussió i jocs de taula, novetats del Món del Joc de Santpedor on repeteixen els espais esportius, llits elàstics i kards
Un taller de percussió i jocs de taula, novetats del Món del Joc de Santpedor on repeteixen els espais esportius, llits elàstics i kards

1129 visitants han passat pel món del joc durant els 8 dies que ha tingut les instal·lacions al Pavelló Rafa Martínez obertes. Aquest any, a més, incorporava dues novetats. La primera és que obria els dissabtes i la segona és que s’ha obert una zona nova a l’exterior del pavelló.

A diferència de l’any passat, els dies que el món del joc, instal·lat al Pavelló Rafa Martínez, eren saltejats. Tot i això, hi ha hagut més visitants que la passada temporada. Ho ha explicat a Ràdio Santpedor la regidora de joventut i infància, Roser Llobera.

La regidora de joventut i infància, Roser Llobera.

Per primera vegada, el món del Joc també va obrir dissabtes. A més, va obrir els dies 24 i 31 de desembre. Llobera ha admès que han sigut els dies més tranquils però tot i això han tingut participants.

En quant al nou espai a l’exterior del Pavelló, la regidora ha explicat que hi ha marge de millora.

Des de l’Ajuntament faran una valoració més exhaustiva els propers dies.