El Pumptrack de Santpedor ja està obert al públic

0

Aquesta setmana han finalitzat les obres del pumptrack de Santpedor, un circuit asfaltat i amb corbes peraltades pensat per a monopatí, patins, bicicletes o altres mitjans similars. Es tracta d’una proposta als pressupostos participatius, impulsada pel Centre Excursionista 2X2, el Club Hivernal del Bages i el Club esportiu Outcat-Maquis amb el nom Buturut Parc Santpedor.

La particularitat d’aquest espai multiesportiu, ubicat al camí de Llussà amb Ronda Sant Pere, és que no és necessari impulsar-se amb el peu o amb els pedals ja que l’impuls s’aconsegueix amb la inèrcia adquirida amb els salts. Aquest pump track complementa l’oferta d’equipaments esportius de Santpedor.

La seva instal·lació ha tingut un cost de 30.000€ i Pump Track Park SL ha estat l’empresa encarregada de la construcció i homologació d’aquest equipament. Prèviament, la Brigada Municipal es va encarregar d’un seguit d’actuacions prèvies en el terreny, com la retirada d’arbres, bancs i paviment.

La inauguració serà el mes de maig i comptarà amb una demostració i activitats diverses organitzades per l’equip promotor de la iniciativa.