Els finalistes del 10è Concurs de música jove de Santpedor compartiran escenari amb Lildami

0

El concert de música jove de Santpedor, que tancarà l’Estiu Jove 2022, tindrà lloc el divendres 29 de juliol a partir de les 8 del vespre i comptarà amb els tres grups finalistes del 10è Concurs de música jove i amb Lildami com a artista convidat.

El raper terrassenc oferirà un concert en el marc de la seva gira 2022 ‘Cal Damià’ i tancarà el Concurs de música jove de Santpedor 2022, que arriba a la desena edició apostant per la música entre els joves.

Sharp (rock-metal), Fracàs (punk-indie en català) i Atzavara (rock-reggae-ska-punk) son les formacions finalistes escollides pel jurat. Provenen de diferents punts del territori català (Pallejà, Girona i Terres de Lleida) i tots ells estan formats per joves menors de 30 anys.

A banda de la possibilitat de tocar al concert jove de Santpedor, els tres grups opten al primer premi, valorat en 500€, i al segon i tercer premi, valorat en 250€. L’ordre dels guanyadors s’anunciarà el mateix dia al finalitzar el concert jove després del recompte de votacions del públic assistent al concert.