Inaugurat l’Arbre dels Records

0

Dins el marc de la Festa de Santa Anna també es va inaugurar l’arbre dels records al cementiri municipal. Es tracta d’un espai per a les famílies que han patit una pèrdua gestacional o neonatal. Un indret que convida a la reflexió i facilita l’elaboració del dol. L’acte va comptar amb l’alcalde i la regidora de Serveis Socials, a més d’alguns representants de Little Star i llevadores del territori. Així ho ha valorat la regidora, Laura Tarradellas.

Laura Tarradellas, regidora d’Acció Social

L’acte es va tancar amb l’enlairament de globus blancs. L’espai que resta és una olivera que simbolitza els nou mesos de vida, amb una placa triada per l’associació.

Des de Little Star reclamen més visibilitat davant les pèrdues abans i després del part, i és per això que demanen aquests espais de dol. Per una banda, ajuda a la família a passar aquesta situació, i per l’altra, dona visibilitat cap a les persones que no coneixen aquest dol. Segons l’Associació, el món sanitari, com els pares, no estan preparats per aquesta situació, i cal reforçar les formacions per tal de gestionar de la millor manera possible aquestes pèrdues.