La pluja d’aquests dies no atura una de les edicions més emotives de la Berga Santpedor

Tot i la pluja d’aquests dies, el recorregut de la Berga Santpedor estarà en bones condicions per l’edició que es celebrarà diumenge. Així ho ha assegurat l’organització que, a més, ha preparat un recordatori especial per un dels fundadors d’aquest esdeveniment que arriba als 35 anys: Ernest del Río.

0
Berga Santpedor 2018. - Foto: Centre excursionista 2X2

La 35a edició de la Berga Santpedor tindrà un valor afegit d’emotivitat. L’organització ha preparat diversos detalls per recordar un dels fundadors de l’esdeveniment: Ernest del Río. Tant la samarreta com el diploma duran un apunt per recordar la figura de del Río, que va morir aquest any. Toni Puiggròs, president de l’entitat que organitza l’esdeveniment, el Centre Excurisonista 2×2, ha explicat a Ràdio Santpedor com del Río va participar des dels inicis.

Toni Puiggròs, president del 2×2 i coordinador de l’organització de la Berga Santpedor

De cara a diumenge, l’organització confia que les pluges no faran la guitza i, de fet, creuen que les precipitacions d’aquesta setmana ajudaran a fer més bo el terreny.

Toni Puiggròs, president del 2×2 i coordinador de l’organització de la Berga Santpedor

La marxa, pensada per fer-la corrent, caminant o en bicicleta, fa poques edicions que ha introduït la bicicleta elèctrica dins de les seves modalitats. En total, els ciclistes recorreran 59 quilòmetres entre Berga i Santpedor i qui ho faci a peu, 53. Les inscripcions encara estan obertes a bergasantpedor.cat.