La primera Berga Santpedor postpandèmica supera els 1.000 inscrits

0
L'arribada de la Berga Santpedor del 2022. - Foto: Joel Peña
L'arribada de la Berga Santpedor del 2022. - Foto: Joel Peña

Més de mil persones han fertla Berga Santpedor després d’una setmana incerta meteorològicament. Molts han acabat apuntant-se a última hora, però s’han superat les quatre xifres en la primera edició postpandèmia.

Els núvols que han tapat el cel durant tot el diumenge no han evitat que 1.010 ciclistes, caminants i corredors hagin participat en la 36a edició de la marxa que organitza el centre excursionista 2×2 de Santpedor. Alguns dels participants fins i tot han reconegut a Ràdio Santpedor que la humitat ha afavorit el terreny.

A més, a aquesta edició hi han participat corredors de muntanya que han decidit passar el matí recorrent els 53 quilòmetres que uneixen a peu Berga i Santpedor. Un exemple és en Lluís Ruiz, conegut com ‘el hippie’ en el món de les curses de muntanya, i que en el seu currículum té una sisena posició a l’Ultra del Montblanc. El primer que ba arribat a la Plaça Gran ha estat un altre nom conegut: Esteban Monje. El corredor de muntanya fins i tot ha demanat més pujades quan ha arribat a la meta.

El número més gran d’inscrits, però, ha estat el de ciclistes. Alguns, fins i tot han sortit a les 4 del matí de Santpedor per anar fins a Berga i fer el camí de tornada a sobre de les dues rodes.