La residència L’Onada – Can Jorba col·laborarà amb la Marató

0
Cartell de la marató 2019.
Cartell de la marató 2019.

Durant tot el cap de setmana, i també els dies 8 i 15 de desembre, la residència L’Onada – Can Jorba organitzarà actes de tota mena per col·laborar amb la Marató de TV3 que aquest any destinarà les donacions a les malalties minoritàries.

Les activitats començaran demà a les quatre de la tarda amb jocs de cucanya i una competició de xuts solidaris, pensats per a totes les edats. A la mateixa hora, també es celebrarà un concurs de Botifarra en parelles i un torneig d’escacs. A l’hora de berenar, les 5, hi haurà una xocolatada que, mitja hora més tard, seguirà amb una gran “desfilada de models” i una exhibició de balls de Va Salar. Tot plegat arribarà a les set del vespre, quan començarà un tast de vins a càrrec del somelier Josep Peleguin maridat amb formatges Montbrú. Els actes de dissabte clouran amb una gran botifarrada a dos quarts de vuit i un bingo solidari amb premis.

Els actes de diumenge es celebraran al matí. A les 10 començaran amb un taller de ioga, Tai-Txi i jocs de cucanya. A les 11 actuarà el Mag IAN i a les 12 hi haurà un nou tast de vins, també a càrrec del somelier Josep Peleguin i maridat amb formatges Montbrú. Per rematar-ho hi haurà un concert-vermut a càrrec d'”Aquell Parell” a dos quarts d’una.