L’Ajuntament de Castellnou tanca la piscina als no abonats durant els caps de setmana

0

Tots aquells que no estiguessin abonats a la piscina de Castellnou abans de dissabte ja no podran fer-se el carnet de temporada ni accedir al recinte durant el cap de setmana. Aquesta és la mesura que ha pres l’Ajuntament per evitar sobrepassar l’aforament màxim i evitar les massificacions.

La mesura es va posar en funcionament dissabte dia 6 encara que, segons Inma Torralba, líder de 9 Castellnou, la decisió ja estava presa des de dimarts dia 2 i no es va avisar a ningú. A més, des de l’oposició també es destaca que “la piscina és municipal, no és privada”.

Segons l’equip de govern, d’altra banda, es justifica que la decisió s’ha pres arrel de la venda massiva de carnets causada per l’onada de calor. En total, s’han venut 600 carnets, gairebé el doble de l’aforament màxim de la piscina, i això, segons l’Ajuntament, pot ser un perill i creuen que no és segur.

Les raons no han convençut a 9 Castellnou que dilluns va sol·licitar una reunió urgent amb tots els partits per buscar una solució. Tot i això, l’equip de govern encara no ha contestat.

COMPARTIR