L’Ajuntament de Santpedor es planteja fer un any sabàtic dels pressupostos participatius per millorar-los

0

L’equip de govern, format per Esquerra Republicana i Junts per Santpedor, vol que creixi la participació i més persones presentin els seus projectes. També que es puguin presentar més tipus de propostes diferents.

L’equip de govern va dir al ple municipal d’ahir que s’estan plantejant no fer els pressupostos participatius l’any que ve per millorar-los. Va ser després que a l’últim punt del dia, la CUP demanés quin havien sigut els projectes guanyadors dels darrers anys, quin pressupost s’havia invertit en ells i en quina fase de construcció estaven.

La regidora de participació ciutadana i encarregada dels pressupostos participatius, Roser Llobera de Junts, va explicar que actualment encara hi ha molts projectes en marxa de les tres primeres edicions i creuen que donar un any de respir als pressupostos servirà per millorar-los. El regidor per Esquerra d’hisenda i contractació pública, Josep Illa, va assegurar a Ona Bages que no és una decisió definitiva, però que ho estan estudiant.

Josep Illa, regidor d’hisenda i contractació pública

Els pressupostos participatius es fan des del 2017 i el darrers projecte guanyador en acabar-se ha sigut l’street workout.