Obert el termini per a les inscripcions de l’oferta formativa de l’Ajuntament pel curs 2020-2021

0
Oferta formativa 2020-2021

L’Ajuntament de Santpedor ha obert ja el termini per a l’oferta formativa del curs 2020-2021. Fins al pròxim 4 de setembre es podran fer les inscripcions de manera presencial, amb la sol·licitud emplenada, o bé fer-ho en línia a través de la pàgina web de l’Ajuntament.

Entre d’altres, el programa oferirà classes d’anglès, català i informàtica de diferents nivells. Pel que fa a l’anglès, aquells que no facin el curs d’iniciació hauran de fer una prova de nivell el pròxim 9 de setembre a les 6 de la tarda a la capella de Sant Andreu. Serà en aquest mateix espai on es doni la xerrada informativa per a nous alumnes el dijous 17 de setembre a les 7 de la tarda.

Pel que fa als tallers de formació i lleure, hi haurà ceràmica, taitxí, zumba o gimnàstica per a la gent gran, a més d’un cicle de caminades encarades al mateix col·lectiu.

L’oferta formativa també inclou els diferents cursos que es duran a terme al Lokal de la Vila, adreçades especialment al jovent del poble. S’ofereix un grup de conversa en anglès, per millorar l’speaking, un curs de teatre, un d’activitats de lleure infantils i juvenil i un de monitors, a més de formació en primers auxilis i de cuina jove.