Previsó del temps del cap de setmana: baixen les temperatures

0
Temps dies anteriorsDeu ni do com hem començat aquest nou mes de desembre, on després d’un novembre relativament càlid la major part aquesta primera setmana està sent més freda i amb temperatures per sota de la mitjana climàtica. Hem també donat la benvinguda al nou hivern meteorològic i/o astronòmic, el qual va començar el passat 1 de desembre i que s’allargarà fins al proper 28 de febrer de l’any que ve. A més, recordem que el canvi d’estació a hivern en sí serà el dia 21 de desembre a les 11h del matí.
Temps divendresAvui divendres serà un dia bastant variable a la vila. Començarem la jornada amb el cel bastant cobert, tot i que a mesura que avançi el dia i transitòriament s’aniran obrint algunes clarianes. Pel que fa a les temperatures, farà fred de valent. Tornen les glaçades fortes al matí, amb valors pròxims als 0oC. De cara al migdia, el termòmetre restarà per sota els 10oC.Amb tot, fred de cru hivern. Tocarà abrigar-se amb abric i bufanda.
Temps cap de setmanaAquest cap de setmana ve marcat per fred abundant també i els termòmetres tocaran fons.Dissabte al matí tindrem les mínimes més baixes de la setmana, amb fortes glaçades i temperatura que podrà assolir els -4oC. Compte per tant amb la possible formació de plaque de gel als carrers i voreres. Amb tot, dominarà el sol però tambe hi haurà presència d’algunes nuvolades que deixaran el cel una mica enteranyinat durant tot el dia.Diumenge serà un dia molt semblant al de demà dissabte, amb temperatures mínimes gèlides i noves glaçades que seguiran acumulant sensació hivernal. El cel es mantindrà variable i amb núvols alts transitoris. Tot i axí, el sol serà ben present i en aquest sentit el cap de setmana serà plàcid i agradable.
Temps setmana que veLa setmana que ve es presenta molt freda també. Per tant continuem amb la mateixa dinàmica meteorològica en aquest sentit. A més, de moment no es preveuen pluges a la comarca. Ho haurem d’anar seguint.