Santpedor acollirà aquest diumenge propostes de teatre, dansa, música i circ de curta durada en el marc

0

El Festival Test, nascut de la xarxa Testimoni Escènic del centre de producció cultural i residència d’artistes Cal Gras, a Avinyó, arriba a Santpedor aquest proper diumenge.

A partir de les 17h a la plaça Gran U d’Octubre els espectadors podran veure quatre propostes de curta durada de diversos llenguatges escènics (teatre, dansa, música i circ) i creats per a espais reduïts i no convencionals. Les obres proposades per l’Ajuntament de Santpedor són: ‘Aquest sol, hi és per a tots?’, ‘Puntos suspendidos’ de la companyia Tan lluny, ‘Perdre el temps’ de la companyiaWeColorMusic i ‘No pastanaga’ de la companyiaEspavila.

El regidor de Cultura, Agustí Comas, destaca que “el treball transversal que es fa amb la resta de municipis per contribuir a la difusió de la cultura ens enriqueix social i col·lectivament, fent arribar al públic un tipus d’espectacles que no es veuen en els circuits habituals i és una manera també de potenciar aquests tipus de companyies, en un format àgil i a la vegada més intens que permet una connexió més directe amb el públic”.

Santpedor participa al Festival TEST des de l’any 2017, que es fa de forma itinerant pels municipis que formen part de la Xarxa Testimoni Escènic. El Festival, que arriba a la 6ª edició amb 13 municipis adherits, ja ha passat per Avinyó, Navarcles, Balsareny i Callús, i passarà per Santpedor i vuit municipis més de la Catalunya central al llarg dels mesos d’octubre i novembre.