Santpedor programa una activitat familiar a l’Aiguamoll de la Bòbila

0
El proper dissabte 3 de setembre l’oficina de turisme de Santpedor ha programat una activitat familiar a l’Aiguamoll de la Bòbila. Serà a les 10h i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament a través d’aquest enllaç. (s’ha de fer una inscripció per a cada infant)

“Insectes i bestioletes” és una activitat familiar especialment adreçada a infants d’entre 3 i 7 anys. Es farà una passejada pels Aiguamolls d’observació i recollida d’insectes i bestioles. A continuació, s’analitzaran amb el microscopi i, gràcies a uns insectes gegants i altres animals de plàstic es farà una classificació de què són insectes i què no. A partir d’això, es farà una descoberta de com són els insectes i algunes de les seves característiques. Posteriorment, s’alliberaran per tornar-los al seu medi.

La proposta s’engloba dins la iniciativa de les regidories de turisme i patrimoni de donar a conèixer els atractius del poble a través d’un servei regular de visites i rutes guiades dels elements patrimonials, naturals, històrics i emblemàtics de Santpedor i en aquest cas compta amb el suport del Parc de la Séquia. La visita coincideix sempre amb els dissabtes de plaça, cada primer dissabte de mes, que compten amb el mercat de proximitat i el mercat de la rampoina a la plaça Gran U d’Octubre.