Santpedor rep 175 persones en el cicle de caminades per a la gent gran ‘A cent cap als 100’

0

175 persones han participat aquest matí de dijous a la primera marxa nòrdica de la temporada del programa “A cent cap als 100”.

Enguany han visitat Santpedor, participants de Vilafranca del Penedès, La Roca del Vallès i Els Hostalets de Pierola.

El dia ha començat amb una sessió de Tai-txi al pavelló Rafa Martínez. Després, el grup ha encetat la caminada cap a l’ermita de Santa Anna, passant per la Séquia i han conegut l’Aiguamoll de la Bòbila. Un cop al poble, han visitat el barri antic i han acabat dinant a Cal Llovet.

L’alcalde, Agustí Comas, vol posar en valor aquest tipus d’activitats que “promouen la salut, el benestar emocional i la coneixença entre pobles” i destacar “l’actitud participativa que sempre té la gent del poble, també amb el cicle de caminades”.

La iniciativa, impulsada per la Diputació de Barcelona, forma grups de quatre pobles que comparteixen caminades als municipis per conèixer el patrimoni, l’entorn natural, i fomentar l’activitat física entre la gent gran.

El cicle acaba amb una caminada final de cloenda amb tots els pobles. En el cas de Santpedor, l’Ajuntament finança les despeses que no subvenciona la Diputació perquè no tingui cap cost per les persones inscrites.