Taller de dones i passions curatives en el marc del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones

0

La regidoria d’igualtat impulsa un any més un programa d’activitats en el marc del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones amb l’objectiu de fer difusió de l’estat de salut de les dones, de les seves necessitats i demandes, i del compromís de les administracions per donar-hi resposta.

Dissabte a la tarda les passions curatives a càrrec de dones santpedorenques ompliran els carrers del barri antic, de 17.30h a 19.30h. Una activitat organitzada per l’Ajuntament conjuntamente amb la comissió de voluntàries.

Una altra de les activitats que es tornen a fer és el circuit d’orientació, una matinal que ha tingut molt èxit en les anteriors edicions i que es farà diumenge 29 de maig. El punt d’inici serà des de la plaça Gran U d’Octubre a partir de les 9h i a les 9.30h hi ha preparada una xerrada abans de començar explicant la dinàmica de l’activitat. Cal inscripció prèvia a través d’aquest enllaç.

Com a novetat enguany s’inclou un taller diumenge a la tarda, a les 18h a la Capella de Sant Andreu. Cercle de dones: un taller per explorar la condició de ser dona, d’agermanament i sororitat, a càrrec de Marta Bosch, mare, doula i acompanyant de processos vitals. La durada aproximada és de dues hores i cal inscriure’s prèviament a través d’aquest enllaç. Les participants cal que portin roba cómoda i estora.