Anaïs Vila convida al Kursaal a gaudir contradient-se

0
Anaïs Vila durant la presentació de 'Contradiccions' al Kursaal. - FOTO: Neus Castañares.
Anaïs Vila durant la presentació de 'Contradiccions' al Kursaal. - FOTO: Neus Castañares.

Ahir, la cantautora santpedorenca Anaïs Vila va oferir el seu primer concert en viu des de l’inici del confinament i va omplir la sala petita del teatre. Això sí, els espectadors estaven a un metre i mig de distància entre ells i duien mascareta per respectar les mesures de seguretat.

Els assistents van poder veure per primera vegada un concert de Vila amb 4 acompanyants: una guitarra elèctrica, un teclat, un sintetitzador i una bateria. Es tracta d’un format que reinventa la seva música i en directe la dota d’un toc indie que no evita que es pugui reconèixer el seu estil propi.

Com a presentació del seu tercer treball, la cantant repassa les cançons que formen ‘Contradiccions’ i recorda alguns dels èxits dels seus dos primers discs. La sorpresa, però, és l’arranjament d’algunes d’aquestes cançons en format banda per dotar-les de la sonoritat que caracteritza tot el directe que, en general, és una tempesta de pau interior que deixa un bon regust a l’espectador un cop s’aixeca de la butaca.

Durant el concert, Vila recorda que les ‘Contradiccions’ són una crítica social i que estan més vives que mai. A més, amb el públic amb mascareta i assegut, va demanar que gaudís contradient-se a la situació actual.

Avui, Vila tornarà a tocar al Kursaal, a les 8 del vespre, i aquest dissabte, a les 10 de la nit, presentarà ‘Contradiccions’ a Santa Maria de Centelles en el marc de la 14a nit musical Valldeneu. Ja el 31 de juliol, pels dissabtes joves de Sant Salvador de Guardiola, la cantautora tornarà al Bages. Això sí, en aquest darrer, el concert serà en format trio.