Fórmules musicals de Ràdio Santpedor

Fórmules - Fórmula Ona Bages Fórmula Ona Bages és una selecció musical de diversos estils ideada com a fil musical. Per una banda hi ha una selecció de música generalista i èxits de tots els temps adult contemporary. També compta amb una part de música catalana recent i una selecció de música més actual. Tot plegat, amb càpsules d’informació de Santpedor, agenda (a càrrec de Leandre Guitó), la previsió meteorològica del dia (a càrrec de David Comas), esports i molt més.
Fórmules - Dance90 Dance90 és una recopilació dels grans èxits de la música dance de diversos estils i de tots els temps. Hi escoltareu èxits dels anys 90 i dels més actuals. Des de les produccions més comercials de David Guetta, Inna, R.I.O, passant per Bob Sinclair fins a Rihanna, Pitbull o Beyoncé. Una fórmula ideada per posar el contrapunt a la fórmula Ona Bages les nits de dilluns a divendres. Dance90 és una fórmula jove, alegre i desenfadada, ideal per desconnectar del dia a dia.
Fórmules - Elektro90 Elektro90 és la fórmula musical per les nits del cap de setmana. Una selecció de música electrònica per començar la festa des de casa. Hem recopilat amb cura la música dels estils més diversos com ara progressiu, house, tecno, minimal i electro. Hi podreu escoltar els grans èxits de la música electrònica de tots els temps i també aquells que donen personalitat a la fórmula. Elektro90 té l’objectiu de ser la protagonista de la matinada de dissabtes i diumenges.