El Lokal de la Vila proposa amenitzar el confinament amb dos concursos

0
Cartell del concurs de curtmetratges de l'estiu jove.
Cartell del concurs de curtmetratges de l'estiu jove.

El Lokal de la Vila de Santpedor proposa dos concursos per fer més amè el confinament. El primer és per triar el dibuix de les samarretes de l’Estiu Jove 2020 i el segon un conurs de curtmetratges. A més, el casal de joves santpedorenc ha obert un bloc amb activitats per fer durant el confinament.

En el primer cas, les propostes de disseny de les samarretes s’han d’entregar abans del 30 de maig en format pdf al correu del Lokal. El dibuix, a més, ha de dur els termes clau Lokal de la Vila, Santpedor i Estiu Jove 20.

En quant al concurs de curtmetratges, la data límit per entregar els projectes és el 26 de juliol. La dinamitzadora del casal, Marta Sopena, explica que amb aquesta activitat els joves poden deixar volar coloms tant com vulguin.

La dinamitzadora del Lokal, Marta Sopena

En aquest cas, els participants han de ser menors de 30 anys, el curt ha de durar mitja hora com a molt i ha de tractar sobre temes relacionats amb la joventut. A més, no acceptaran curtmetratges sexistes, racistes o discriminatoris. Els premis són un val per sopar i un partit de pàdel pel primer classificat i un altre val per sopar pel segon i el tercer. Tota la informació es pot trobar a lokaldelavila.blogspot.com.

Al web del Lokal, a més, Sopena explica que han obert una nova pestanya amb activitats i assessorament pel confinament.

A aquesta pestanya s’hi pot fer des d’un escape room fins trobar informació sobre l’habitatge.