La reforma de Cal Clarassó encara la recta final

0
Cal Clarassó

Arrenca la segona fase de la reforma de Cal Clarassó. És l’antiga fàbrica tèxtil santpedorenca que tenia les obres programades pel gener i els preus del material han fet que es retardin fins ara. Tot i això, confien en acabar sobre el termini previst i, per tant, la reforma seria una realitat abans del 2023.

Costarà,en total, un milió sis-cents mil euros que, principalment, hauran subvencionat la Diputació i els fons europeus FEDER. La primera fase de l’obra ja es va retardar un mes. Aquesta també ho ha fet, però insisteixen en que abarà quan toca. Ho explica l’alcalde, Xavier Codina.

El cas és que la causa del retard ha sigut la crisi de subministrament que hi ha a nivell mundial. Això fa difícil trobar materials i que estiguin al preu que van planejar quan es va licitar el projecte.

Un cop s’acabi l’obra, s’hi traslladarà la llar d’avis que ara està a Ca l’Arola, a la Plaça Gran U d’octubre. Codina, però, diu que l’objectiu és que l’espai estigui obert a tot el poble. Pel que fa a l’edifici on hi ha Ca l’Arola, l’Ajuntament es planteja reorganitzar-lo i redistribuir l’espai.