Les piscines de Santpedor gaudeixen d’un estiu tranquil i segur

0

A l’estiu, si hi ha una cosa que es busca amb desesperació és…l’aigua. Sigui salada, dolça o amb clor, però l’objectiu és apagar la calor intensa d’aquells 40 graus al que s’enfila el termòmetre durant les pitjors hores de sol. Les inclemències del temps no s’aturen a l’estiu, però enguany, banyar-se té el punt de perillositat per ser un focus de transmissió de la pandèmia si no es prenen les mesures adequades. La raó: tothom va a buscar l’aigua. La piscina de Santpedor va obrir el passat juliol ben alerta. Ho explica el responsable de la piscina, Gabriel Calaf.

Gabriel Calaf, piscines de Santpedor

Un dels punts claus ha sigut la posada en marxa de l’aforament de la piscina online. Abans d’agafar el banyador i la tovallola, l’usuari pot mirar per internet si podrà entrar, ja que hi ha un comptador en temps real de les persones que entren. L’aforament, per tal de garantir les distàncies, s’ha vist reduït.

Gabriel Calaf, piscines de Santpedor

Enguany s’ha volgut donar prioritat als abonats, en especial als residents a Santpedor. És per això que quan l’aforament arriba als 450 usuaris i usuàries, l’accés queda restringit únicament als abonats. Un dels punts calents és la dutxa i el vestidor. És per això que es mantenen 2 vestidors oberts, però les dutxes interiors queden tancades i no hi ha servei de taquilles.

Gabriel Calaf, piscines de Santpedor

L’absència de cursos de natació també ha fet que alguns usuaris notin més tranquil·litat a dins i a fora de l’aigua.

Gabriel Calaf, piscines de Santpedor

I és ben bé que els usuaris ho corroboren.

Usuaris de les piscines de Santpedor

Ni el gel, ni les mascaretes, ni tampoc el respecte a la distància ha fet que els usuaris fidels a la piscina municipal de Santpedor deixin d’anar. La cerca d’aigua no deixa de ser una prioritat a l’estiu. I això ho saben a la piscina.