Santpedor millora les seves dades d’ocupació durant el gener

0
Atur a Santpedor segueix baixant
Atur a Santpedor segueix baixant

Santpedor té 4 aturats menys que quan va començar l’any. Ara mateix hi ha 260 desocupats al poble, 45 menys que ara fa un any. En total, la millora interanual ha sigut del  17,3%, 10 punts menys que al conjunt de Catalunya.

Les dades de l’atur s’han estabilitzat al conjunt de la comarca després d’una dinàmica de millora durant pràcticament tot el 2021. En aquest primer mes de l’any hi ha 61 desocupats més que ara fa un mes. En total hi ha 9.561 aturats a la comarca.

Són 2.500 menys que ara fa un any, el que indica la millora constant pel que fa a l’ocupació de l’any passat. Com és habitual, la meitat dels aturats de la comarca són a Manresa, que ara en té 4.876.

Poble per poble, Fonollosa i Balsareny són els que més han millorat les taxes d’atur amb 7 i 6 desocupats menys respectivament. Ara els dos pobles registre 59 i 136 aturats cadascun.

A l’altre cara de la moneda hi ha Sant Vicenç de Castellet i Artés, que han registrat un augment en la desocupació. Sant Vicenç amb 17 aturats més que a principis d’any i Artés amb 13.