Moure’s per Santpedor i cartelleres antifeixistes

0

El diumenge passat va tornar el Plaça Gran a ràdio Santpedor, en un format renovat. Amb un tema central mensual, el repàs del ple passa a reservar-se a la segona part del programa, on es comenten els temes més destacats amb els regidors. 

El ple del mes de febrer va ser tranquil, amb punts merament administratius com pot ser l’aportació a la mancomunitat de sanejament del Bages o l’aprovació del conveni pel programa informàtic que gestiona el padró municipal. D’altra banda, va generar cert debat l’aprovació del canvi de denominació de la Plaça Gran a Plaça Gran U d’Octubre, que el grup municipal d’En Comú Podem va criticar perquè no s’havia consultat al poble abans de fer-lo efectiu. 

El punt que portat en conversa al programa va estirar-se més va ser la instal·lació de cartelleres a la vila perquè les entitats i col·lectius puguin fer publicitat de les activitats i actes que organitzen. Aquestes cartelleres, públiques, seran regulades per una normativa que es redactarà entre tots els grups, per evitar que s’utilitzin amb fins comercials, o que es pengin cartells que siguin discriminatoris. 

Podeu escoltar el programa de febrer sencer a l’Ivoox de Ràdio Santpedor: